Koko Noko

Kinderkleding met verrassende prints en hippe nieuwe designs. Collecties van hoge kwaliteit waarin jouw kinderen zich lekker kunnen voelen en de wereld kunnen gaan ontdekken!

“De reis begint nu”

Koko Noko is een vernieuwend merk voor de wereldburgers van de toekomst. Iedere dag is weer een nieuwe ervaring voor uw kleintje. Maak er het beste van met Koko Noko. Dit is de ontdekkingsreis van het leven, geniet van de reis met Koko Noko.

We hebben ons laten inspireren door kokosnoten. Kokosnoten zijn inspirerende avonturen. Ze drijven wanneer je ze in het water laat vallen, zij gaan met de stroming mee en komen aan op een nieuw strand, waar ze uitgroeien tot een palmboom en hun eigen kokosnoten groeien. Koko Noko is een exclusief merk met vaste verkoopprijzen.

 

De kleding van KOKO NOKO heeft een goede pasvorm. Je kunt bij het kiezen voor de kleding de standaard maten aanhouden van je kleine meid of jongen. Je kunt de KOKO NOKO kleding zonder problemen wassen.  De KOKO NOKO kleding is gemaakt van duurzame stoffen van hoge kwaliteit. Je kunt ze dus gerust wassen, want de kleding blijft lang mooi. Kijk altijd in het labeltje van de kleding voor de beste wasvoorschriften.