Navulling en geuren, ook voor uw lampe!

 

Door zelf geurstof toe te voegen aan onze neutrale vloeistof Pure, bent u veel voordeliger uit,  bepaalt u zelf de sterkte en heeft u enorm veel keus

De diverse fabrikanten en leveranciers van katalytische lampen willen u graag doen geloven dat hun lampe alleen goed werkt met de door hen geleverde neutrale navulling en kant-en-klare geuren. Dat geldt gelukkig niet voor onze producten, die zijn niet zo eenkennig. Onze neutrale vloeistof Pure is 100% geschikt als zeer voordelige navulling voor gebruik in de lampen van Lampe Berger, Ashleigh & Burwood, Lampair/Millefiori, Scent enz.

In tegenstelling tot de andere merken katalytische lampen verkopen wij geen kant-en-klare geuren, maar neutrale vloeistof en losse geurstof.  Daar hebben wij drie goede redenen voor. Het is veel voordeliger, u bepaalt zelf de sterkte en u heeft enorm veel keus. U kunt onze neutrale vloeistof namelijk niet alleen mengen met onze eigen geurstof Pure Aroma, maar ook met een goede kwaliteit geurolie of etherische olie die in tal van winkels te koop is.

 Uitgaande van een goede kwaliteit olie, raden we u aan te beginnen met ongeveer 10 druppels geurolie op 100 ml Pure. Van onze geurstof Pure Aroma heeft u zelfs nog minder nodig, zo'n 6 druppels per 100 ml. Als u de geur te zwak vindt, voegt u wat druppels toe. Is de geur te sterk, dan mengt u wat Pure bij. 

 

* Vandaag besteld, bezorgd binnen 5 werkdagen

   Tijdens de feestdagen zijn er mogelijk langere levertijden, houd hier rekening mee. (november /december)

* Verzendkosten €5,95 Gratis verzenden vanaf € 50,00 ( Binnen Nederland )

* Retour binnen 14 dagen 

* Retourneren is gratis wanneer  je  minimaal voor € 50 behoudt (excl. verzendkosten)

* Gratis retourneren in de winkel