Zeer gevoelige huidEen zeer gevoelige huid reageert heftig op invloeden van buitenaf, zoals verzorgingsproducten maar ook weersomstandigheden. De huid gaat jeuken, geeft een trekkerig gevoel of er ontstaan vlekken of bultjes. Het beste verzorg je een gevoelige huid dan ook met producten die zo weinig mogelijk niet-natuurlijke, irriterende stoffen bevatten.

De Schapenwol Neutraal Crème en Schapenwol Zonnebrandcrème zijn 99% natuurlijk, hebben wolvet als basis en zijn speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid. Ze bevatten geen toegevoegde stoffen die de gevoelige huid kunnen irriteren, zoals parfum, etherische oliën of kleurstoffen.

Het natuurlijke wolvet lijkt in samenstelling erg op ons eigen huidvet. Het is daarom geschikt de gevoelige huid optimaal te voeden met essentiële vetten en de opperhuid snel en effectief te herstellen.

De hypoallergene Schapenwol Neutraal Crème bevat naast wolvet de natuurlijke ingrediënten Aloë Vera, kamille, zwarte bes zaadolie, vitamine-E en extract van het Ballonplantje welke de gevoelige huid tot rust brengen. De Schapenwol Zonnebrandcrème heeft een natuurlijke minerale filter en beschermt de gevoelige huid tegen UVA (huidveroudering) en UVB (verbranden).

Wil je puur natuur met een krachtige werking voor je gevoelige huid? Kies dan voor Wolvet of de wat beter smeerbare Lanoline.