Retourneren

 

 

Past een item niet of bevalt jouw aankoop niet? Geen probleem! Je kunt jouw order binnen de bedenktijd deels of geheel aan ons retourneren. We bieden je hiervoor een makkelijk Retourportaal.


Algemene retour voorwaarden
- Je kunt retourneren gedurende de bedenktijd. Dat is binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. 
- Je stuurt de retour in nette staat terug: de artikelen zijn uiteraard ongebruikt/ongewassen en zijn netjes opgevouwen een onbeschadigde verpakking  en met de juiste barcodes.

 
- Afgeprijsde goederen worden niet teruggenomen of omgeruild.

 


Retourkosten Nederland/

 

In geval van retournering van een product zijn de retourkosten voor rekening van de koper, uit respect voor het milieu. Op die manier willen wij bewustzijn creëren voor de bezorgroutes die een pakket aflegt en zo het aantal retourzendingen tot een minimum beperken. u kunt dit doen via POSTNL of DHL naar

Speciaal4jou

Dorpsstraat 60

3381 AG Giessenburg

-Ruilen of retourneren is in de winkel is altijd gratis.  
Afgeprijsde goederen worden niet teruggenomen of omgeruild

- Retourzendingen kunnen NIET samen gevoegd worden. Wanneer je meerdere orders hebt, meld je iedere order apart aan voor retour. 
- Bij weigering aan de deur of bij niet ophalen bij een Servicepunt worden kosten in rekening gebracht.


Afhandeling

Bewaar het afgiftbewijs goed. Alle retours worden binnen 3-4 werkdagen na binnenkomst afgehandeld. Je ontvangt vrijwel direct daarna het geld terug of een credit op de rekening.  Je ontvangt van ons bericht hierover.

Wij proberen onze webshop zo up-to-date  mogelijk te houden maar het kan gebeuren dat een verkoop zich kruist met onze stenen winkel en een artikel niet meer leverbaar is u krijg dan u geld gecrediteerd. 

Risico van de levering
Speciaal4jou is niet aansprakelijk voor vertraging of eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering vertraagd of niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden of door verlies bij PostNL of DHL

Wellicht ten overvloede...
Wanneer jouw retour niet voldoet aan onze retour voorwaarden, dan zullen we de retour (deels) weigeren of hierop een verrekening toepassen voor kosten of schade. Stuur geen retours terug die buiten de bedenktijd zijn. En stuur geen gewassen of gebruikte items terug . Sluit knoopjes en ritsen, vouw het netjes op, stop het in het juiste zakje, zorg dat barcode op kaartje naar voren ligt, sluit het zakje netjes en stapel de kleding netjes in de buitenverpakking. Besteed dus aub aandacht aan tijdig en netjes retour sturen, ook om jouw retour zo snel mogelijk afgehandeld te zien. Dank je wel!