Couveuseknuffels en couveusespenen

De belangrijkste reden om je baby een speen te geven, is om hem te kalmeren. Baby’s hebben vaak veel zuigbehoefte. Couveuseknuffels en couveusespenen bieden troost en hebben een rustgevend en stress-verlagend effect. Als je baby vaak onrustig is, kan het dus een ideale manier zijn om ervoor te zorgen dat hij zich comfortabel voelt.

In ziekenhuizen worden onze speentjes gegeven aan te vroeg geboren baby’s en/of baby’s met startproblemen. Het zuigen stimuleert de zuigreflex, bevredigt de zuigbehoefte en helpt je baby, bijvoorbeeld bij sondevoedingen, om het zuigen met een volle maag te associëren.

Naast een speentje geeft een knuffeltje ook een vertrouwd gevoel aan je kindje. Vooral als de knuffel de geur van de mama bij zich heeft. Leg de knuffel ‘s-nachts bij mama en de volgende dag bij je kindje. De geur van mama geeft rust en daardoor groeit je kindje beter. In de couveuse is het belangrijk dat de knuffel op 60 graden gewassen kan worden. Onze knuffels en doekjes zijn daar zeer geschikt voor.

Wasvoorschriften

Volg onze wasvoorschriften voor jarenlang knuffelplezier met de favoriete knuffel van je baby.