De allermooiste kwaliteit couveusedoeken koop je bij

Little one

Bied je kindje vertrouwen en geborgenheid door de super zachte couveusedoeken. Fijn om op te liggen of om je kindje lekker onder te dekken. De couveuse dekentjes zijn gemaakt van katoenen tricot met een beetje elastan. Geef geborgenheid aan je prematuur geboren baby in de couveuse Leg de doek ‘s-nachts bij mama. De volgende dag leg je dit doekje bij je kindje in de couveuse of warmtebedje. Je kindje zal mama heel dichtbij voelen door de geur van mama in het doek. Dit geeft vertrouwen en geborgenheid. Onderzoeken tonen aan dat de hartslag van de baby normaliseert als de baby de geur van de moeder ervaart. Ontzettend positief natuurlijk!

Little one heeft 4 maten doeken:

* geurdoekje  ca. 15×15 cm : fijn om bij je kindje te leggen met de geur van mama erop. Later te gebruiken als spuugdoekje

* couveusedoek mini ca. 30×25 cm : fijn om je kindje toe te dekken. Zeker als je baby nog geen kleertjes aan mag. Later te gebruiken als tutdoekje en spuugdoek en knuffeldoek.

* couveusedoek maxi ca. 50×50 cm : Lekker toedekken in de couveuse en warmtebedje. Later te gebruiken als dekentje in de box, maxicosy en wandelwagen.

* multi doek ca. 70×70 cm: Lekker toedekken in de couveuse en warmtebedje. Later te gebruiken als dekentje in de box, maxicosy en wandelwagen.

De maten kunnen onderling wat afwijken. Het zijn allemaal handgemaakte doeken.

Hoe was je de mooie couveusedoeken het beste uit?

Het ziekenhuis zal je vragen de doeken te wassen op 60 graden vanwege de hygiëne. Wij adviseren de doeken een nacht in koud water te leggen met een scheutje natuurazijn. Het koude water gaat de krimp tegen en het azijn zorgt voor kleurbehoud. Was de doeken de 1e keer op 30 graden, daarna moet 60 graden geen probleem zijn. Altijd wassen met een fijnwasmiddel zonder bleek en gebruik geen wasverzachter. De wasverzachter kan de tere babyhuid irriteren. Droog de doeken niet in de droger, maar hang ze aan de waslijn. De droger zorgt namelijk voor een sterke krimp! Als je met deze zorg de doeken van Kleine Lucas wast en droogt blijft alles mooi in vorm en kleur.