Retourneren

 

 

Past een item niet of bevalt jouw aankoop niet? Geen probleem! Je kunt jouw order binnen de bedenktijd deels of geheel aan ons retourneren. We bieden je hiervoor een makkelijk Retourportaal.


Algemene retour voorwaarden
- Je kunt retourneren gedurende de bedenktijd. Dat is binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. 
- Je stuurt de retour in nette staat terug: de artikelen zijn uiteraard ongebruikt/ongewassen en zijn netjes opgevouwen in het eigen zakje en met de juiste barcodes.

 
- Afgeprijsde goederen worden niet teruggenomen of omgeruild.

 


Retourkosten Nederland
- Retourneren is gratis wanneer je € 50 behoudt (excl. betaalkosten) en de retour aan de retour voorwaarden voldoet.
- Jouw bijdrage aan de retourkosten is € 5,50 wanneer je minder behoudt dan € 50. Dit geldt dus ook als je de hele order retourneert.
- Onrechte voor gratis retour, dan wordt achteraf alsnog € 7,50 in rekening gebracht.
- Na retour moet op de betreffende order waarop geretourneerd wordt € 50 overblijven om in aanmerking te komen voor gratis retour. Waarden van verschillende (ruil)orders kunnen niet opgeteld worden.
- Retourzendingen kunnen NIET samen gevoegd worden. Wanneer je meerdere orders hebt, meld je iedere order apart aan voor retour. Voor iedere order geldt dat deze boven € 50 moet zijn om deze gratis retour te kunnen sturen. 
- Er geldt max 1 gratis retour per order. Bij deelleveringen, wacht tot de order compleet geleverd is alvorens te retourneren.
- Bij weigering aan de deur of bij niet ophalen bij een Servicepunt worden kosten in rekening gebracht.

Retourkosten Belgie
De retourkosten voor Belgische orders bedragen € 9,95, ongeacht de orderwaarde. Helaas kan geen gratis retour aangeboden worden. De retourkosten kunnen in het Belgische Retourportaal vooraf afgerekend wordenAfhandeling

Bewaar het afgiftebewijsje goed. Alle retouren worden binnen 3-4 werkdagen na binnenkomst afgehandeld. Je ontvangt vrijwel direct daarna het geld terug of een credit op de rekening. Je ontvangt van ons bericht hierover.

Risico van de levering
Speciaal4jou is niet aansprakelijk voor vertraging of eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering vertraagd of niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden of door verlies bij PostNL/DHL/Selektvracht.

Wellicht ten overvloede...
Wanneer jouw retour niet voldoet aan onze retour voorwaarden, dan zullen we de retour (deels) weigeren of hierop een verrekening toepassen voor kosten of schade. Stuur geen retouren terug die buiten de bedenktijd zijn. En stuur geen gewassen of gebruikte items terug. Wanneer je jouw retour enorm rommelig terugstuurt en we lange tijd bezig zijn met vouwen en verpakken, vervalt onze service van gratis retour en wordt minimaal € 10 (extra) in rekening gebracht voor de retour- en handlingkosten. Sluit knoopjes en ritsen, vouw het netjes op, stop het in het juiste zakje, zorg dat barcode op kaartje naar voren ligt, sluit het zakje netjes en stapel de kleding netjes in de buitenverpakking. Besteed dus aub aandacht aan tijdig en netjes retour sturen, ook om jouw retour zo snel mogelijk afgehandeld te zien. Dank je wel!
Retourneren
We zijn er trots op dat we - zonder dat we het wisten - getest zijn door de consumentenbond en als één van de weinige webshops een groen duimpje hebben gekregen voor 100% goede en tijdige retourbehandeling.