Prematuur kleding

Het eerste pakje van je baby in maat 32 t/m maat 47 koop je bij

Little one

Het eerste pakje van je te vroeg geboren baby vind je bij Little one. Wanneer je kindje prematuur of dysmatuur geboren is, ben je immers op zoek naar comfortabele prematuur kleding die fijn zit. In ons assortiment vind je op maat gemaakte kleding in de maten 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 47. Onze handgemaakte prematuur kleertjes kenmerken zich doordat ze comfortabel zijn en doordat ze gemaakt zijn van kwalitatief goede en vooral zachte stoffen. Je te vroeg geboren kindje, zal geen last hebben van uitstekende onderdelen. Onze kleertjes hebben een klittenband sluiting voor eventuele slangetjes en monitordraadjes. Je kunt ook kiezen voor een striksluiting. Dit geeft minder geluid in de couveuse.

Premature rompertjes

In onze collectie vind je een ruim aanbod aan prematuur rompertjes van maat 32 t/m maat 47. Onze klittebandrompertjes zijn gemaakt van mooie en kwalitatief goede stoffen die zacht en comfortabel zijn voor je kindje. Ze zijn volledig open te leggen, waardoor je jouw kindje makkelijk aan,- en uit kunt kleden. Onze rompertjes zijn geschikt als couveuse kleding, omdat je de mogelijkheid hebt om makkelijk eventuele draden en slangetjes te geleiden via de sluiting.

Premature kledingsetjes

Waar koop je het eerste pakje van je baby ? Waar koop je prematuur kleding ? Dat zijn vragen die ik regelmatig krijg. Want het is niet zo makkelijk om de allerkleinste kleertjes te vinden. Zeker niet in een “stenen” winkel. Bij Speciaal4jou ben je wel aan het juiste adres want wij hebben daarom een eigen kledinglijn ontworpen namelijk Little one. In onze collectie vind je een ruim aanbod aan broekjes en shirtjes die verkrijgbaar zijn in de maten 32 t/m 47. Onze prematuur kledingsetjes kenmerken zich door comfort en het gemakkelijk aan,- en uittrekken. Hierdoor zijn onze setjes absoluut geschikt als couveuse kleding. Onze prematuur kleertjes zijn te wassen in de wasmachine en blijven ook mooi. 

Wasvoorschrift:

Ligt je baby in de couveuse? Dan zal het ziekenhuis je vragen de kleertjes en doeken te wassen op 60 graden vanwege de hygiëne. Houd dan rekening met de volgende adviezen van Kleine Lucas:

De kleertjes van Kleine Lucas worden gemaakt van 95% katoen en 5% elastan. Katoen is een natuurlijk product  wat makkelijk krimpt, mits het goed behandeld wordt.

Wij adviseren de kleertjes een nacht in koud water te leggen met een scheutje natuurazijn. Het koude water gaat de krimp tegen en het azijn zorgt voor kleurbehoud. Was de kleertjes de 1e keer op 30 graden, daarna moet 60 graden geen probleem zijn. Was de kleertjes altijd met een fijnwasmiddel zonder bleek en gebruik geen wasverzachter. De wasverzachter kan de tere babyhuid irriteren. Droog de kleertjes niet in de droger, maar hang ze aan de waslijn. De droger zorgt namelijk voor een sterke krimp!

Als je met deze zorg de producten van Little one wast en droogt blijft alles mooi in vorm en kleur.

 

Ben je benieuwd welke maat je nodig hebt voor jouw kindje? Bekijk dan eens onze maattabel met een duidelijk overzicht van het aantal weken, gewicht en lengte.

Wij ons uiterste best om jouw bestelling binnen 24 uur te verzenden.